Nieuw uitziende website voor Terrasxxl, een succes.
Voor de trouwe klanten is het allicht geen verrassing meer, maar deze webshop heeft momenteel een nieuw uitziende website. De website ziet er zeer verzorgd, professioneel en duidelijk uit. Het bedrijf vond dat het tijd was voor vernieuwing voor zijn klanten en heeft dit dan ook doorgevoerd. De website is zeer compact, maar duidelijk, maakt gebruik van vrolijke kleuren en ziet er betrouwbaar uit. Voor diegenen die de website of het bedrijf toch niet zouden kennen, hieronder wat meer informatie over dit bedrijf.Wat biedt deze webshop zoal aan?
Terrasxxl is een specialist op het gebied van tuinartikelen en terrasartikelen. U kan terecht bij hen voor vuurtafels van het bedrijf, voor de montage van schaduwdoeken, voor kwaliteitslampen van Eurom, voor lampen van Gacoli, voor insectendoders van dit bedrijf, voor hogedrukreinigers, voor informatie over airco’s en voor de airco’s zelf (mobiele airco’s en split airco’s), voor informatie over terrasverwarmers en voor de terrasverwarmers zelf, voor schaduwdoeken van Nesling, voor een keramische barbecue van Yakiniku en voor tuinen en toebehoren.Wat zijn de voordelen van te kiezen voor dit bedrijf?
Wanneer u kiest voor dit bedrijf, dan heeft u wat voordelen waarvoor u kiest, zoals:

  • U kan zeer veilig online betalen via Ideal.
  • U kan rekenen op een snelle verzending. Het bedrijf streeft ernaar wanneer het product besteld en betaald is, dezelfde dag nog te verzenden, waardoor u het de volgende dag al in huis kan hebben.
  • U kan rekenen op lage verzendkosten. Wanneer u bestelde artikel(en) samen minder dan 450 euro kosten, dan bedragen de verzendkosten 6,95 euro. Bestelt u voor meer dan 450 euro, dan worden er geen verzendkosten aangerekend.
  • Wanneer u een artikel hebt besteld, dan krijgt u hiervan een e-mail en een Track & Trace-link. Hiermee kan u uw zending volgen en kan u zelf uw geschatte levertijd bekijken, zodat u weet wanneer u uw artikel mag verwachten bij u thuis.
  • Wilt u liever het product zelf ophalen dat u besteld heeft, dan is dit ook mogelijk. Wel is het in dit geval beter even te bellen of te mailen. Zo weet u zeker of uw bestelling op voorraad is.
  • Enzovoort.

Zelf interesse in nieuwe tuinartikelen of terrasartikelen
Heeft u na het lezen van dit artikel wel interesse gekregen in de aanschaf van nieuwe tuinartikelen of terrasartikelen, of bent u benieuwd naar de nieuwe website van Terrasxxl, bekijk dan zeker het resultaat op de website. Daar vindt u alle verdere informatie die u nodig heeft en kan u, indien u nog verdere vragen zou hebben, contact opnemen met de beheerders van de website.

Cosi Vuurtafels Terrasverwarming TerrasXXL
Categorieën: Terras