Een sfeervolle tuin met een Nesling schaduwdoek
Schaduwdoeken zijn een ideale ruimtebesparende uitkomst. Ze bieden verkoeling in de warme zon en zijn tegelijkertijd erg sfeervol. Deze doeken nemen minder ruimte in beslag dan een parasol, aangezien er geen voet op de grond geplaatst hoeft te worden. U kunt uw doek gewoon spannen waar u wilt, en meteen genieten van een beschut plekje in uw tuin. Zoals bij ieder onderdeel van uw tuin geldt ook bij een schaduwdoek dat kwaliteit altijd voorop moet staan. Door te kiezen voor doeken van stevige materialen weet u zeker dat u nog jarenlang kunt genieten van de schaduw in uw tuin. Gelukkig voldoen de doeken van Nesling aan deze kwalitatieve eisen en hebben we op Terrasxxl een uitgebreid assortiment waar u uit kunt kiezen.

Uw eigen unieke stijl
De manier waarop u uw tuin inricht is uiterst persoonlijk. Daarom is het belangrijk dat u voldoende keuze hebt om uw tuin te decoreren met producten die bij uw smaak aansluiten. Terraxxl.nl heeft een grote selectie aan schaduwdoeken die allemaal een eigen uitstraling hebben. U kunt kiezen uit verschillende kleuren en maten, zodat u het doek kunt vinden dat de perfecte aansluiting is op de rest van uw tuin. Zelfs wanneer een product vooral praktisch is, is het wel belangrijk dat stijl voorop blijft staan. Nesling ontwikkelt daarom verschillende doeken die perfect aansluiten bij de trends van nu. Egale kleuren die variëren van licht tot donker zorgen ervoor dat er altijd wel beschutting is te vinden die de rest van uw tuin complimenteert. U kunt kiezen voor een simpel zwart of grijs exemplaar. Deze zijn te combineren met alle soorten decoratiestijlen, en tegelijkertijd neutraal en modern. Wanneer u juist op zoek bent naar wat extra kleur in uw tuin, dan is een exemplaar in een vrolijke groene kleur misschien wel de juiste keuze voor u.

Eenvoudig in gebruik
Het installeren van een schaduwdoek is geen moeilijke klus. U hoeft de uiteindes slechts te bevestigen met een stevig koord. Hierdoor is het mogelijk om de doeken op bijna iedere gewenste plek te monteren. Wanneer de doeken eenmaal op hun plaats hangen bieden ze een perfecte bescherming tegen de zon. De materialen zorgen er namelijk voor dat maar liefst 95% van de schadelijke UV-stralen van de zon worden gefilterd. U kunt daarom zelfs op de warmste dagen genieten van ontspannende momenten in de tuin. De doeken zijn bestand tegen regen, waardoor u ze zelfs bij slecht weer buiten kunt laten hangen. De ademende stof zorgt ervoor dat er geen schimmel ontstaat zodat de doeken er gedurende een lange tijd mooi uit blijven zien. Terrasxxl heeft alleen de beste soorten in het assortiment, dus u kunt ervan verzekerd zijn dat u een kwalitatieve doek in huis haalt. Bekijk het hele assortiment op terraxxl.nl en zie welke schaduwdoeken het beste bij uw tuin passen. Nadat het doek gemonteerd is kunt u zorgeloos in de schaduw genieten van de warmste dagen die u tegemoet gaan komen.

Bekijk hier de Coolfit serie van Nesling

Bekijk hier de Dreamsail serie van Nesling

 

Schaduwdoek Nesling TerrasXXL

Categorieën: Terras